Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Google Min Bedrift

Dette er nok den oppføringen som du bør gjøre noe med. Google er opptatt av og gi deg som bedrift en platform der du kan publisere alle varer, tjenester og produkt din bedrift selger. Og ikke minst gi oss som kunder mest mulig nøyaktig informasjon for det vi søker etter. Jeg har de siste månedene jobbet for bedrifter som ikke var synlige til å begynne og klatre på google søkemotorer. Dette gjøres med å oppdatere innholdet på hjemmesiden din og legge inn produktene dine i url, domene, meta teksten som forteller hva du selger. På hjemmesiden din vil jeg legge inn overskrifter som definerer det du selger. I tillegg gjør jeg en stor jobb med å skaffe bedriften din eksterne lenker med relevant info om hva du selger i både url og anker tekst. Dette er en stor og krevende jobb men gir deg som bedrift mer troverdighet på hva du selger og vil dermed ranke høyere etterhvert. Jeg sier etterhvert for dette er en lang prosess. Men på sikt vil du tjene inn store summer fordi du mest sannsynlig ranker høyere på søk. Jeg vil ikke komme med store ord og lovnader men kan love deg en engasjert person som kun vil at du skal få flere fornøyde kunder til din bedrift.

Messenger bot

Når du som bedriftseier har en google min bedrift oppføring, hva om du kunne få en messenger bot til automatisk å gi kundene dine en melding slik at du får flere anmeldelser?

Dette sparer deg for mye tid og penger. Det er en enkel prosess og jeg lager tilpassede kampanjer der vi kan målrette det publikum som nettopp du vil ha. Sammen så får du en enklere og en automatisk hverdag og kundene du ringer etter at vi har satt opp boten er varme og kjøpe klare. Vis dette er noe din bedrift vil ha, legg inn informasjonen din til venste her så er vi i gang.